Majoitus ja ravintolat Oulussa - visitoulu.fi

Ouluon.fi -sivusto on uudistettu. Uusi sivusto löytyy osoitteesta Visitoulu.fi.

Matkustaminen

Matkustaminen Ouluun on helppoa. Lentomatka Helsinki-Vantaalta on lyhyt, lisäksi Ouluun pääsee lentämään suoraan monista Euroopan kaupungeista.

Oulun seutu

Oulun naapurikunnissa ja lähiseudun matkailukeskuksissa on monipuolisia ja ympärivuotisia luontokohteita ja matkailualueita. Matkustaminen sujuu helposti omalla tai vuokra-autolla.

» Oulun kartta

Majoitus

Oulun alueella on paljon vaihtoehtoja majoittumiseen. Ydinkeskustan lukuiset hotellit tarjoavat hyvän mahdollisuuden tutustua Oulun kuuluisimpaan kävelykatuun Rotuaariin.

Sekä lento- että rautatieaseman lähistöltä löydät käteviä majoitusvaihtoehtoja reissaajalle.

» Hotellit, hostellit, lomahuoneistot, mökit ja leirintäalueet - visitoulu.fi

Ravintolat

Oulun monipuoliset ravintolat tarjoavat runsaita makuja lounaasta gourmet-illallisiin. Oulun monipuolinen ruokaperinne maistuu esimerkiksi Oulu menussa joka on tarjolla useammassa oululaisessa ravintolassa.

Oulussa on runsaasti kansainvälisiäkin makuja - intialainen, venäläinen, kiinalainen, japanilainen, italialainen... Herkkuja myös luomu- lähiruokaa unohtamatta!

» Ravintolat Oulussa

VisitOulu.fi

Visitoulu.fi on Oulun Matkailu Oy:n ylläpitämä monipuolinen Oulun alueen nettiportaali. Visitoulu.fi -sivuston kautta voit suoraan varata majoituksen, tutustua ravintoloihin, aktiviteetteihin, kuluttuuriin ja kokouspalveuihin.

» Oulun seutu
» Matkustaminen
» Majoitus Oulussa
» Oulun ravintolat
» Aktiviteetit Oulussa
» Oulun kulttuuritapahtumat
» Oulun kokouspalvelut