3
Lisää tarjouksia!
 

Matkustaminen Ouluun - visitoulu.fi

Pohjoisen pääkaupunki Oulu on aina osannut kutistaa välimatkat. Ennen meri yhdisti kaupungin kansainväliseen kauppaan, nykyään etenkin ilmatiet liittävät Oulun osaksi maailman sykettä. Matkustaminen Ouluun on sekä helppoa että mukavaa!     

Lentomatka Helsinki-Vantaalta Ouluun kestää 50 minuuttia, eli noin yhden kahvikupillisen ja päivän lehden verran. Pääkaupunkimme lisäksi Ouluun pääsee lentämään suoraan useista muistakin Euroopan kaupungeista. Ouluun matkustavat ovat voineet nauttia uuden matkustajaterminaalin valoisista ja avarista tiloista syksystä 2011 lähtien. Mittavien investointien ansiosta asioiminen Suomen toiseksi eniten lentoja tarjoavalla kentällä on entistä sujuvampaa uusittujen turvatarkastusalueiden, ravintola- ja ostospalveluiden sekä pysäköintimahdollisuuksien ansiosta. Lentokoneeseen astellaan nykyisin myös mukavasti sisätiloja pitkin.

Oulun lentokentän laajennus, entisestään lisääntyneet lentoyhteydet ja suorastaan kymmenien prosenttien kasvuluvut lentoliikenteen matkustajamäärissä vahvistavat Oulun seudun matkailullista asemaa Pohjolan pääkaupunkina ja porttina seudun upeisiin matkailukohteisiin.

Tutustu koko Oulun seutuun

Oulun-matkaan onkin helppo yhdistää vierailuja mielenkiintoisissa naapurikunnissa ja lähiseudun matkailukeskuksissa. Kaikki seudun monipuoliset ja ympärivuotiset luontokohteet sekä matkailualueet ovat korkeintaan parin tunnin ajomatkan päässä. Matkustaminen Oulussa ja lähialueilla sujuu helposti omalla tai vuokratulla autolla.  

Jos maisemien katseleminen kiinnostaa enemmän kuin ajaminen, on Oulun seudulla helppo liikkua ammattilaiskuskin kyydillä. Valtakunnan rajojen sisällä kulkevat kattavat linja-auto- ja junayhteydet, joita myös lomalaisten on helppo hyödyntää. Täällä matkustusmukavuudesta pitävät huolta useat paikalliset kuljetuspalveluyritykset, jotka vievät asiakkaansa perille ammattitaitoisen ja lämminhenkisen asiakaspalvelun saattelemana. Ystävälliset paikkakuntalaiset tekevät aina parhaansa vieraiden palvelemiseksi, palvelut toteutetaankin asiakkaiden toiveita ja tarpeita ajatellen.

Itse Oulun kaupunkiin tutustuu parhaiten hyppäämällä pyörän selkään. Suomen parhaimmassa pyöräilykaupungissa kevyen liikenteen väylät pidetään kunnossa niin kesällä kuin talvellakin. Esimerkiksi matka Nallikarin hiekkarannoille taittuu nopeammin omaa moottoria käyttäen kuin hevosvoimilla.

Perinteisesti Ouluun on tultu vesiteitse, mikä on edelleenkin täysin toimiva vaihtoehto. Meritullin vierassatama palvelee veneilijöitä torinrannassa, aivan keskustan tuntumassa.

Minkä kulkuneuvon tahansa Oulun reissulle valitsetkaan, tulet varmasti nauttimaan matkastasi!

Oulun kartta

 

Visitoulu.fi - Matkustaminen