121
Lisää tarjouksia!
 

Mökit Oulussa

Kiiminkijoki ry

Kiiminkijoki ry:n sivuilta löytyvät Kiimingin alueen majoitukset

Kiiminkijoki ry

Nallikari Lomakylä-Camping

Mökkimajoitusta Oulussa keskustan läheisyydessä, mutta kuitenkin luonnon keskellä. Autolle löytyy parkkipaikka mökin pihasta ja ulkoilumaasto sekä aktiviteetit ovat vain oven avauksen päässä. Oulun keskustaan on autolla matkaa noin 4 km. Kävellen tai pyöräillen matka keskustaan on noin 2 km.

Nallikari Lomakylä-Camping

Virpiniemen liikuntaopisto

Virpiniemen liikuntaopiston tasokkaat lomahuoneistot sijaitsevat aivan golfkentän äärellä. Puurakenteisissa Virpiniemi Villas -loma-asunnoissa puolestaan nautitaan takkatulesta ja rennosta lomatunnelmasta. Laadukasta mutta vaatimattomampaa majoitusta kaipaava valitsee retkeilymajan tai -hotellin. Virpiniemi majoitusvaihtoehtoineen sopii erinomaisesti esimerkiksi kurssien ja leirikoulujen järjestämiseen. 

Virpiniemen liikuntaopisto

Muut

 

Mökit Oulun seudulla

Hotelli Iso-Syöte

Hotelli Iso-Syöte sijaitsee rinteiden ja latujen välittömässä läheisyydessä, tunturin huipulla. 30 huoneen joukossa on omansa myös allergikoille. Hotelli Iso-Syötteessä majoittuva pääsee rentoutumaan hotellin saunoissa ja 14-metrisessä uima-altaassa. Ruokanautinnoista vastaa 170 paikkainen näköalaravintola Panoraama, aulabaari ja disco. Hotellin läheisyydessä sijaitsevat myös Tunturimajat ja uudet Tunturimökit, jotka kutsuvat majoittumaan Syötteen upeisiin maisemiin.

Hotelli Iso-Syöte

Syötteen keskusvaraamo

Syötteen alueellinen varauskeskus välittää Suomen eteläisimmän tunturialueen majoituskohteita. Valittavana on lähes 2 000 vuodepaikkaa hotellihuoneissa, lomahuoneistoissa ja mökeissä.

Syötteen keskusvaraamo

Kalajoen Matkailu

Kalajoelta löytyy laaja majoitusvalikoima, johon kuuluu laadukkaita huoneistoja, loma-asuntoja ja saunallisia mökkejä. Esimerkiksi keskusvaraamopalvelun kautta lomaan on valmiiksi yhdistettävissä myös esimerkiksi ruokailut, kylpyläliput ja tilausajot. Lisäksi Kalajoen Keskusvaraamo tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ryhmä- ja kokousmatkojen toteuttamiseen.

Kalajoen Matkailu

Keskipistealueen majoitus

Alueen halki kulkevat merkittävät autoliikenteen pääväylät sekä etelä-pohjoissuunnassa että itä-länsisuunnassa. Matkalainen voi valita mieleisensä paikan aivan maantien tuntumasta tai hieman sivummalta, hiljaisesta ja rauhallisesta maalaisympäristöstä. Majoituspaikkoja on moneen makuun ja joka lompakolle.

Suomen keskipistealueen majoituspalvelut  

RTG Ready to Go Vuokatti

RTG:n myyntitoimisto välittää kaikkia Vuokatin alueen matkailupalveluita majoituksesta tapahtumalippuihin.

RTG Ready To Go