121
Lisää tarjouksia!
 

Mieleistäsi majoitusta Oulun seudulla

Oulun seudun majoituksessa riittää valinnanvaraa yöpyjille. Alueella on sekä maailmanlaajuisesti tunnettuja suuria hotelliketjuja että tunnelmallisia paikallisia majoitusliikkeitä. Sopiva majoitus löytyy niin hyviä kulkuyhteyksiä, luonnon rauhaa kuin kylpylöitä arvostavalle matkailijalle.

Makoisat unet löytyvät varmasti myös seudun matkailukeskuksien aktiviteettien ympäröimistä majoitusvaihtoehdoista, joissa luonnon läheisyys ja hyvät palvelut muodostavat täydellisen kokonaisuuden. Kokous- ja kongressivieraita palvelevat Oulun monet kansainvälisen tason hotellit.

Majoitu aktiviteettien ympäröimänä

Korkeatasoiset ydinkeskustan hotellit ihastuttavat laadukkailla huoneillaan, mutta ennen kaikkea loistavalla sijainnillaan kulttuuri- ja ostosmahdollisuuksien äärellä. Yövy Oulun kuuluisimmalla kävelykadulla Rotuaarilla, ihaile merimaisemia ja ranta-aittoja torinrannan äärellä tai näe kauneimpia unia Oulujoen suiston hurmaavassa miljöössä. Hieman sivummalla keskustan humusta löydät tasokkaita ja persoonallisia majoitusvaihtoehtoja.

Saapuessasi kaupunkiin lentäen tai junalla, voit majoittua kätevästi suoraan lento- tai rautatieaseman kupeessa, mistä matkaa on mukava jatkaa pirteänä hyvän aamiaisen jälkeen.

Rantalomaa suunnitteleville löytyy majoitusvalikoimaa sekä Oulusta että lähialueilta. Valitse itse mielitkö yöpyä hemmottelua tarjoavassa hotellissa vai valitsetko mieluummin aitoa mökkitunnelmaa. Sadepäivän varalle löytyy useammasta hotellista myös spa-osasto.

Hyvästä on helppo valita

Matkailukeskuksissa sopiva majoituspaikka odottaa keskellä harrastusmahdollisuuksia ja kiehtovaa pohjoista luontoa. Nauti rentouttavista hoidoista ja virkistäydy kylpylässä tai yövy mukavassa ja tunnelmallisessa pikkumökissä - lämmitä oma sauna, sytytä takkaan räiskyvä tuli ja rentoudu lomapäivän päälle. Oulun alueella voit myös kokea aitoa maalaistunnelmaa romanttisessa kartanomiljöössä, yöpyä omassa teltassasi tai patikkareittien lumoavissa erätuvissa. 

Omat suosikkinsa Oulun majoitusvaihtoehdoista löytyvät myös ympäristövastuullisille, liikuntaesteisille ja allergikoille. Hotellien valikoima on monipuolistunut ja yhä useammassa paikassa kiinnitetään entistä enemmän huomiota asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Hotelleja, hostelleja, lomahuoneistoja, mökkejä, leirintäalueita... Valinta monesta hyvästä majoitusvaihtoehdosta on vaikea, mutta takuulla onnistunut!

 

Visitoulu.fi - Majoitus