86
Lisää tarjouksia!
 

Oulusta kokouspalvelut joka lähtöön

Oulu tarjoaa loistavat puitteet suurkokouksen järjestämiseksi, myös päiväkokouspaikkoja on runsaasti pienemmille kokoontumisille. Kaikki tarvittavat palvelut odottavat Oulussa jo valmiina, lyhyellä etäisyydellä toisistaan.

Monipuoliset kokoustilat löytyvät tarpeen vaatiessa jopa tuhansille henkilöille aivan keskustan vierestä, uusien tasokkaiden hotellien kapasiteetti riittää tuhansille kokousvieraille ja kuljetukset pelaavat paikallisten kuljetusyhtiöiden oivalla kalustolla ja useiden lentoyhtiöiden yli kahdenkymmenen päivittäisen lennon voimin.

Oulu on yksi Suomen kansainvälisimmistä kaupungeista, aktiivinen bisneskeskus ja vahva yliopistokaupunki, jossa ammattimaiset ja korkealuokkaiset kokousjärjestelyt sujuvat tottuneesti ja tehokkaasti. Ainutlaatuinen panOULU tarjoaa kuuluvuusalueellaan langattoman laajakaistaisen Internet-yhteyden kaikille halukkaille maksutta, käytännössä koko Oulun alueella, missä vain.

Etelän kokouskaupunkeihin verrattuna pohjoisen Suomen edullisempi hintataso ja eksoottisen Lapin läheisyys ovat faktoja, jotka puhuvat vahvasti omaa kieltään kokouskaupunkia valittaessa. Oheisohjelmatuotanto on monipuolista ja vuodenajanvaihtelut antavat kokoukselle oman suolansa.

 

Visitoulu.fi - Kokous ja kongressipalvelut